Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@13:11:01 GMT

سایت ژاپنی: ایران شکست را دوست ندارد

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۱۸۱۱۲

سایت ژاپنی: ایران شکست را دوست ندارد

سایت ژاپنی در گزارشی به بازی حساس دو قدرت برتر فوتبال آسیا پرداخته است.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپورت ژاپن، تیم ملی فوتبال ژاپن باید در نیمه نهایی جام ملت‌های آسیا برابر تیم ملی ایران قرار گیرد. برای اینکه ژاپن بتواند دوباره در جایگاه قهرمان قرار گیرد یک رقابت سخت را پیش روی دارد.

ایران در بازی‌های رسمی مدت‌هاست از تیم‌های آسیایی شکست نخورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع ۳۹ بازی از آخرین باخت ایران برابر یک تیم آسیایی می‌گذرد؛ جایی که در تهران برابر ازبکستان شکست خورد. این تیم شکست را دوست ندارد و یک دیوار آهنی به نام علیرضا بیرانوند در دروازه خود دارد که هنوز در این جام گل نخورده است.

به واضح می‌توان گفت ایران قدرتمندترین تیم فوتبال آسیاست. تیمی که سال‌ها در رده نخست رده بندی فیفا بین تیم‌های آسیایی است و از شرایط خوبی برخوردار است و ثبات خوبی داشته است.

ایران در جام ملت‌ها تاکنون ۱۲ گل به ثمر رسانده است و در جام جهانی نیز درخشش خوبی داشت. یوشینوری موتو مهاجم تیم در سال ۲۰۱۵ توانست در تهران دروازه ایران را باز کند و حالا نیز امید اول گلزنی تیم است و باید ببینیم می‌تواند بار دیگر برای تیم گلزنی کند یا خیر. قطعاً ایران قوی‌ترین تیمی خواهد بود که ژاپن در این جام با آن روبرو می‌شود.

* بازی‌های رو در رو

۷ مارس ۱۹۵۱ بازیهای آسیایی / ایران ۰ - ژاپن ۰

۸ مارس ۱۹۵۱ بازیهای آسیایی / ایران ۳ - ژاپن ۲

۱۱ دسامبر ۱۹۶۶ بازیهای آسیایی / ایران ۱ - ژاپن ۳

۱۸ دسامبر ۱۹۶۶ بازیهای آسیایی / ایران ۱ - ژاپن ۰

۲۱ نوامبر ۱۹۸۲ بازیهای آسیایی / ایران ۰ - ژاپن ۱

۲۲ سپتامبر ۱۹۸۶ بازیهای آسیایی / ایران ۲ - ژاپن ۰

۲۰ ژانویه ۱۹۸۹ دوستانه (تهران) / ایران ۲ -ژاپن ۲

۱ اکتبر ۱۹۹۰ بازیهای آسیایی / ایران ۱ - ژاپن ۰

۳ نوامبر ۱۹۹۲ جام ملت های آسیا / ایران ۰ - ژاپن ۱

۱۸ اکتبر ۱۹۹۳ انتخابی جام جهانی / ایران ۲ - ژاپن ۱

۱۶ نوامبر ۱۹۹۷ انتخابی جام جهانی / ایران ۲ - ژاپن ۳

۸ سپتامبر ۱۹۹۹ دوستانه / ایران ۱- ژاپن ۱

۲۸ جولای ۲۰۰۴ جام ملت‌های آسیا / ایران ۰ - ژاپن ۰

۲۵ مارس ۲۰۰۵ انتخابی جام جهانی / ایران ۲ - ژاپن ۱

۱۷ آگوست ۲۰۰۵ انتخابی جام جهانی / ایران ۱ - ژاپن ۲

۱۳ اکتبر ۲۰۱۵ دوستانه (تهران) / ایران ۱ - ژاپن ۱

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال ژاپن جام ملت های آسیا ۲۰۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۸۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • قهرمانی ژاپن در جامی که ما عاشق آن هستیم!
  • عکس| ایرانی‌ها در اولین فینال آسیایی بعد از فغانی
  • تمجید سایت ژاپنی از زاهدی به‌خاطر گل تاریخی
  • گواردیولا: بایرن مونیخ را خیلی دوست دارم و آرزو می‌کنم به زودی سرمربی خود را پیدا کند
  • تمجید سایت ژاپنی از زاهدی/ شهاب زننده بهترین گل تاریخ «آویسپا»
  • تمجید ژاپنی‌ها از شهاب زاهدی/ لژیونر ایرانی مدعی آقای گلی جی لیگ
  • تبریک خاص مس رفسنجان به منتظر محمد(عکس)
  • نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • یازده ستاره تیم ملی ایران که زود خاموش شدند