Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - همان قدر که ديدار 8 فروردين 96 ايران مقابل چين خاطره انگيز است، يک 8 فروردين تلخ هم براي فوتبال ايران وجود دارد؛آنجا که تيم ملي در سال 88 در همين تاريخ مسابقه اي با عربستان برگزار کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، ايران بايد در برابر عربستان به هر قيمتي پيروز مي شد تا شانس صعود مستقيم به جام جهاني را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اين ديدار با برتري 2 بر يک عربستان خاتمه يافت و هم تيم ايران شانس حضور در جام جهاني را از دست داد و هم دايي از تيم ملي اخراج شد. با هم مروري داريم بر نوشته هاي سايتهاي آن روزها درباره باخت تيم ملي.



پس از اين مسابقه تابناک نوشت:
تيم ملي فوتبال ايران در چهارچوب رقابت هاي گروه 2 مقدماتي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي از ساعت 19 امروز برابر تيم ملي عربستان به ميدان رفت که پس از ارائه يک بازي نااميد کننده، با نتيجه دو بر يک در ورزشگاه آزادي مقابل ديدگان صدهزار تماشاگر مشتاق و در حضور رئيس جمهور به زانو درآمد تا عصبانيت تماشاچيان و ناراحتي شديد مردم از اين وضعيت رقم بخورد.



تلاش بازيکنان ايران سرانجام در دقيقه 57 ثمر داد. تيم ايران با نفوذي که توسط محمد رضا خلعتبري از جناج چپ زمين به سمت محوطه جريمه دروازه عربستان داشت و با پشت سر گذاشتن مدافع حريف پاس خوبي را به مسعود شجاعي داد و او نيز با يک ضربه فني توپ را به گوشه دروازه تيم عربستان فرستاد.



تيم ايران که به نظر مي‎رسيد براي لحظات بازي بر خلاف عربستان هيچ برنامه اي ندارد، بعد از به ثمر رسيدن گل شجاعي، بي‏هدف و بي ‏انگيزه بازي بازي کرد تا يک خاطره بسيار تلخ براي فوتبال کشورمان در ابتداي سال جديد رخ بدهد و عيدي شيريني از سرمربي تيم ملي به ملت ايران داده شود.



در حالي که اين ضعف ها در بازيهاي گذشته هم به خوبي نمايان شده بود اما به دليل اينکه تيم ملي با اندکي خوش شانسي بازيهاي گذشته خود به خصوص در برابر کره شمالي را واگذار نکرد و آن چالش‏ها که بارها توسط رسانه ‏ها گوشزد شد، چندان مورد توجه کادر فني قرار نگرفت تا عربستان که در بدترين زمان ممکن قرار داشت در ورزشگاه آزادي به راحتي هر چه تمام از اين نقاط ضعف استفاده کند و هر سه امتياز بازي را از جلو چشم هاي گريان يکصد هزار هوادار مشتاق با خود ببرد.
تماشاگران در زماني که تيم ايران دو بر يک از حريف خود عقب بود، علي کريمي را تشويق مي‌کردند؛ همچنين خواستار برکناري علي دايي از مربيگري تيم ايران نيز شدند.



تبيان نوشت: پيش از شروع اين ديدار کارشناسان عربستان شانس اندکي براي گرفتن امتياز از ايران آن هم در جهنم آزادي قائل بودند اما سرمربي عربستان با تعويض هاي شجاعانه خود شانس تيم خود را براي صعود به جام جهاني 2010 افزايش داد تا کار در اين گروه به روزهاي پاياني کشيده شود.



فارس هم اين تفسير را منتشر کرد:
100 هزار تماشاگري که براي تماشاي ديدار ايران و عربستان به ورزشگاه آزادي رفته بودند پس از شکست 2 بر يک برابر تيم ملي برابر عربستان به شدت خشمگين شده و عليه علي دايي شعار دادند.
آنها با سر دادن شعار «دايي حيا کن، تيم ملي را رها کن» خواهان جدايي وي شدند.
تماشاگران همچنين اشيايي سمت سرمربي تيم ملي پرتاب کردند.
دايي که از شکست برابر عربستان به شدت ناراحت بود تا چند دقيقه پس از پايان مسابقه از روي نيمکت بلند نشد.
علي دايي پس از شکست 2 بر يک تيم ملي مقابل عربستان در واکنش به سئوال يکي از خبرنگاران مبني بر کناره‌گيري از تيم ملي عنوان کرد: متاسفانه شما منتظر چنين روزي بوديد که علي دايي شکست بخورد اما بدانيد امروز تيم ملي شکست خورد نه فقط علي دايي. شما خبرنگاران در جايگاهي نيستيد که بخواهيد درباره برکناري من نظر بدهيد.



تحليل و کزارش ايلنا نشان مي دهد که ايران مي توانست حداقل 4 گل در آزادي دريافت کند:
تيم عربستان که فوتبالي با آرامش را در دستور کار خود قرار داده هم در 10 دقيقه پاياني صاحب يک گل شد که داور ژاپني آن را به دليل خطا مردود اعلام کرد ضمن اينکه در دقيقه 38 نيز مهاجم عربستان روي اشتباه عقيلي و رحمتي مي توانست درواز ايران را باز کند اما اين اتفاق هم با خوش شانسي ايران نيفتاد در همين حال داور ژاپني بازهم خطاي رحمتي روي النزاري را وارد ندانست تا نيمه اول که بسيار هم پر التهاب بود بدون گل به پايان برسد. اما نيمه دوم متفاوت از نيمه اول دنبال شد و ايران که مي توانست پيروزي را با يک بازي هدف دار جشن بگيرد تن به شکستي تلخ و تحقير آميز داد.
در حالي که اين ضعف ها در بازيهاي گذشته هم به خوبي نمايان شده بود اما به دليل اينکه تيم ملي با اندکي خوش شانسي بازيهاي گذشته خود به خصوص در برابر کره شمالي را واگذار نکرد آن مشکلات زياد مورد توجه کادر فني قرار نگرفت تا عربستان که در بدترين زمان ممکن قرار داشت در ورزشگاه آزادي به راحتي هر چه تمام از اين نقاط ضعف استفاده کند و هر سه امتياز بازي را از جلو چشم هاي گريان يکصد هزار هوادار مشتاق با خود ببرد.

حاشيه هاي بعد از بازي
پس از فحاشي تماشاگران مهدي رحمتي، حسين کعبي و غلامرضا رضايي به شدت با اين هواداران درگير شدند به گونه‌اي که در اين درگيري برخوردهاي شديد فيزيکي نيز در بين طرفين دعوي ايجاد شد! اين در حالي بود که علي دايي نيز در اتوبوس حامل تيم ملي حضور داشت و هيچ اقدامي در خصوص اين درگيري انجام نداد.



برکناري به دستور احمدي نژاد
دايي بعدها در برنامه 90 خطاب به عادل فردوسي پور گفت: شما قاطعانه مي گوييد محمود احمدي نژاد من را مربي تيم ملي کرد اما به هيچ وجه اينطور نبود. اما احمدي نژاد من را بعد از بازي با عربستان از تيم ملي برکنار کرد.
وي افزود: شما مي توانيد اين مورد را از علي آبادي بپرسيد اصلا مي دانيد دليل برکناري من از تيم ملي چه بود؟ چون به علي دايي پيشنهاد دادند در ستاد انتخاباتي احمدي نژاد باش و من نرفتم عين آب خوردن من کنار گذاشته شدم. شما مي گوييد علي آبادي از يک نفر دستور گرفته است الان بيان مي کنم در انتصاب من چنين چيزي نبود.



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۵۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دروغ اجباری؛ سیاست رسانه‌های مدعی آزادی

در وضعیت و ساختار کنونی جامعه، رسانه‌ها نقش مهمی در ارائه مطالب به مخاطبان خود دارند. بى تردید رسانه، به هر شکل آن، برای ایفای نقش خود وظایفی دارد که باید آنها را به بهترین وجه و حداقل در حدّ امکان خوب انجام دهد و برای ادای درست وظایف و مسئولیت‌های خود نیازمند الگوگیری از کسانی است که این وظایف را به بهترین شکل انجام داده و راه خود را به درستی پیموده و از بیراهه رفتن پرهیز کرده‌اند.

یکی از مهم‌ترین وظایف و شاید اولین وظیفه رسانه‌ها، چه رادیو، چه تلویزیون و چه مطبوعات، روشن ساختن افکار عمومی و بالا بردن سطح معلومات و دانش مردم درباره مسائل جامعه است؛ وظیفه‌ای که جز با صداقت و خیرخواهی مردم، عملی نمی‌شود.

رسانه باید‌ها و نباید‌های خود را دارد، اما آن چیزی که همیشه ادعا می‌کنند که در انجامش بیشترین تلاش را می‌کنند بیان واقعیت است. واقعیتی که البته از منظر خود آن را بیان می‌کنند. منظری که البته به موضوعات زیادی بستگی دارد.

رسانه‌های مشهور جهان حالا پس از گذراندن سال‌ها آزمون و خطا می‌دانند به چه شکلی واقعیت خود را به مخاطب القاء کنند، تاثیر بگذارند و در ذهن مخاطب جای گذاری کنند. به اخبار چند مدت اخیر رسانه‌های بزرگ جهان مانند بی بی سی دقت کنید. پوشش رسانه‌ای آنها را در نمایش جنایات صهیونیست‌ها  در غزه و حمله‌های وحشیانه آنها به بیمارستان و مردم بی دفاع این منطقه و حمله به کنسولگری ایران در دمشق را با پوشش عملیات وعده صادق و آن چیزی که به مخاطب خود القا می‌کردند مقایسه کنید. اگر چه رسانه‌های مشهور مانند بی بی سی همیشه ادعای بی طرفی دارند، اما امروز تمامی مردم جهان می‌دانند که بی طرفی و نمایش واقعیت‌ها چیزی به غیر از شوخی نیست.  

این اتفاق را در موضوعات متفاوت چه سیاسی و چه مواردی دیگر می‌توان مشاهده کرد. بی بی سی و رسانه‌هایی مانند آن تنها وسیله‌ای برای اجرا کردن سیاست‌های قدرت‌هایی هستند که آنها را بابت نیازهایشان خصوصا از لحاظ مالی تامین می‌کنند.

بهانه این صحبت‌ها دروغ جدید بی بی سی درباره یکی از اغتشاشگران اغتشاشات ۱۴۰۱ است. دروغی که البته به شکلی مسخره توسط خود آن‌ها فاش شد، اما همچنان نیز دروغ خود را بزک کرده و به مخاطب القا می‌کنند. می‌گویند از منابعی که داریم اطلاعات به دست ما رسیده و به دلیل مسائل امنیتی تصاویر منتشر شده را با فتوشاپ منتشر می‌کنیم تا اتفاقی برای منابع ما در ایران پیش نیاید. آن‌ها هیچ سند رسمی منتشر نمی‌کنند و فقط از طریق تبلیغات و القای مخاطبان خود به دنبال ادامه دادن به دروغ خود هستند. برای هر سوالی که دروغ آنها را مشخص می‌کند دلیل مضحک می‌آورند و همچنان بر دروغ خود پا فشاری می‌کنند.

شبکه‌های اجتماعی این قبیل رسانه‌ها را کمی چک کنید، متوجه می‌شوید که در جهان هیچ خبری نیست و تمامی جنایات در ایران انجام می‌شود. در  این رسانه‌ها انگار رژیم صهیونیستی ۳۴ هزار نفر را به شهادت نرسانده و هیچ جنگی علیه مردم فلسطین وجود ندارد. در فضای این رسانه‌ها انگار هیچ آشوب و تظاهراتی در دانشگاه‌های آمریکا بر علیه صهیونیست‌ها شکل نگرفته و همه جا در امن و امان است به جز ایران.

در این رسانه‌ها انگار خبری از یکی از بزرگترین خیزش‌های دانشجویی آمریکا پس از جنگ ویتنام وجود ندارد؛ اما اگر یک دانشجو به عنوان مثال از غذای خود در دانشگاهی در ایران خوشش نیاید آن را نمایش می‌دهند و آن را به بی‌کفایتی حکومت ایران ربط می‌دهند. در این رسانه‌ها انگار همه جهان ایران است و بقیه نقاط زمین بی مشکل و همه چیز در آسایش است.

البته وظایف این رسانه‌ها در قبال اربابان  و حامیان مالی خود این رفتار‌ها را برای آن‌ها تبدیل به یک امر واجب کرده است و البته نباید از رسانه‌هایی که حامی اصلی‌شان صهیونیست‌ها و یا نظام سلطه و استکبار است انتظار داشت موضعی به نفع  جمهوری اسلامی ایران داشته باشند. این رسانه‌ها باید در جهت سیاست‌های خود قدم بردارند.

 اما ما در جهت آگاه‌سازی مردم کشور خودمان چه کردیم که به راحتی تحت تاثیر رسانه‌های غربی قرار نگیرند و همه چیز را باور نکنند؟ شاید باید انتظار داشته باشیم که بهتر و با قدرت بیشتر وارد این جنگ رسانه‌ای شویم و با آگاهی در جهت مقابله با آن‌ها قدم برداریم.

احمد دستمالچیان سفیر سابق ایران در لبنان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره عملکرد و پوشش رسانه‌های غربی در جریان اعتراضات دانشجویی در آمریکا اظهار کرد: این رسانه‌ها تا آنجایی که در اختیار خودشان هست و می‌توانند شروع به افشاگری می‌کنند و در حال بر ملا کردن تصاویر جنایات صهیونیت‌ها هستند.

وی افزود: به دلیل آن که دست‌های اختاپوسی سانسور از طرف نظام استکباری بر اینها حاکم است شاید بیش از این نتوانند، اما در آینده این هم از کنترل نظام استکباری خارج می‌شود و رسانه‌ها می‌توانند بیش از امروز به وظایف ذاتی یک رسانه مستقل عمل کنند.

دستمالچیان اظهار کرد: البته امروز هر فرد در فضای مجازی و رسانه‌های مجازی برای خود یک رسانه است و این از کنترل نظام استکباری خارج شده و نظام استکباری نمی‌تواند کاری کند که تصاویر چنین اعتراضات و خیزش‌هایی کنترل شده و محدود باشد.

کیومرث یزدان‌پناه کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره عملکرد رسانه‌های بین‌المللی در پوشش اعتراضات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا اظهار کرد: سکوت رسانه‌های مدعی حقوق بشر در این مقطع تاریخی درباره اعتراضات و خیزش دانشجویان در سراسر جهان ظلمی بزرگ است. سکوت آنها مغایر با اصل آزادی بیان و دفاع از مظلوم است.

وی ادامه داد: رسانه‌ها باید در هر نقطه از دنیا نسبت به این زمینه فعال باشند و بی تفاوتی آنها به چنین اتفاقاتی نشانگر آن است که رسانه مستقلی نیستند.

کارشناس مسائل بین‌الملل افزود: این بی خیالی آن معنا را دارد که رسانه‌ها هم در واقع وابسته به جریان‌های قدرت هستند و برای آن که رسانه‌ها خود را از این انگ‌ها جدا و استقلال خود را حفظ کنند، بهتر است واکنش‌های جدی نسبت به جنایات صهیونست‌ها در نوار غزه و وحشی‌گری و کشتار آنها داشته باشند.

یزدان‌پناه بیان کرد: آن چیزی که مشخص است رسانه‌ها باید از این جنبش‌خواهی جهانی که به واسطه دانشجویان آمریکایی شروع شده حمایت کنند و امیدواریم که در همه نقاط جهان شاهد ادامه موضع‌گیری‌ها علیه صهیونیست‌ها و جنایات وحشیانه آنها باشیم.

وی  افزود: رسانه‌های ایرانی هم به عنوان یکی از مدعیان دفاع از حقوق مظلوم و مدعی دفاع از حقوق فلسطین نباید در این زمینه کوتاهی کنند و به نظر من باید همیشه در خط اول مبارزات رسانه‌ای علیه اقدامات رژیم صهیونیستی باشند.

یزدان‌پناه بیان کرد: وظیفه تمام رسانه‌های آزادی‌خواه جهان و آنهایی که مدعی‌اند تریبون‌شان در اختیار مظلومان جهان است، این است که اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین را پوشش دهند تا دامنه آن از مرز‌های آمریکا و دیگر مناطق جهان فراتر رود و بستر‌ها برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی فراهم شود.

گزارش: محمد حسین نیک خوی متین

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • نگرانی از اعتراضات ضدصهیونیستی در عربستان،‌ مصر و اردن
  • حامیان آزادی زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگد مال می کنند
  • عیدی: حیف شد 3 امتیاز از دستمان رفت
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها (فیلم)
  • اعراب می‌توانند از جنگ تهران و تل آویو جلوگیری کنند؟
  • (ویدئو) توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها
  • عیدی علیه آبی‌ها در بازی سرنوشت‌ساز
  • دروغ اجباری؛ سیاست رسانه‌های مدعی آزادی
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره ایرانی‌ها
  • تصویری از میز غذای وزیر اقتصادمان در شهر ریاض عربستان